Izolace sádrokartonového stropu

Izolace sádrokartonového stropu foukanou vatou je rychlá a účinná. Díky zateplení foukanou vatou lze ušetřit až 35 % nákladů na vytápění a klimatizaci.

Postup izolace sádrokartonového stropu

Izolace foukanou vatou je snadná a rychlá. Díky tomu, že má nízkou hmotnost, nezatěžuje konstrukci, na které je položená. Může se tak používat pro izolaci sádrokartonových stropů bez hrozby vzniku vyboulení, nebo zvlění. Při aplikaci foukané vaty nevzniká nepořádek a prořezy. Vata je nafoukaná přímo na místo určení - volně na sádrokartonovou konstrukci. 

Pro izolaci sádrokartonového stropu je foukaná vata ideální. Je lehká, odolná proti škůdcům, nehořlavá, paropropustná a má řadu dalších výhod. Tím, že nenasává okolní vlhkost, nehrozí ani zvýšení její hmotnosti. Nikde nedochází ke kondenzaci vody.

Při aplikaci foukané vaty používáme speciální stroj, který dovezeme v nákladním autě. Auto je zaparkované před domem. Poté natáhneme foukací hadici na místo určení a najdeme nebo vytvoříme vstupní otvor, kterým vatu nafoukáme na místo určení.

Během prací je možné objekt využívat bez většího omezení. Práce jsou rychlé (záleží na velikosti zateplované plochy) a s následným minimálním úklidem.

Se zateplením bytových i nebytových prostor máme dlouholeté zkušenosti. Na realizované projekty se můžete podívat v sekci reference.

Máte-li zájem o Kotlíkovou dotaci a potřebujete splnit Mikro opatření, rádi Vám pomůžeme. Rodinný dům zateplíme a připravíme Vám podklady pro energetické mikroopatření, které se ke Kotlíkové dotaci přikládá.

Také jsme odborným dodavatelem v programu Nová zelená úsporám.

Pokud máte zájem o nezávaznou konzultaci a nabídku, napište nám nebo zavolejte, viz kontakty.

Probíhá zpracování

Formulář pro nezávaznou poptávku

Kontaktní údaje:

Místo montáže:

Podrobnosti k montáži:

Nevíte si rady, jak vybrat více obrázků?

Výběr více obrázků provedete podržením klávesy CTRL a klepnutím na vybrané obrázky levým tlačítkem myši.

+

Kliknutím na tlačítko "Odeslat" souhlasím se zpracováním osobních údajů podle vyhlášky GDPR.